fbpx

Училници

Sort By:
Од приказна до реалност.
Предавања
Додај во омилени училници
8,000мкд
за деца >
50 минути
3,000мкд
Училницата по филозофија има за цел да ги негува и развива детската вчудовиденост, љубопитноста, критичкото и творечко мислење и имагинацијата
Предавања
50 минути
Додај во омилени училници
3,000мкд
за деца >
60 минути
4,000мкд
Предавања
60 минути
Додај во омилени училници
4,000мкд
за деца >
5,000мкд
Откривање на актерската магија и развивање на детската имагинација
Предавања
Додај во омилени училници
5,000мкд
Запознавање со основите на астрономијата за деца
Предавања
Додај во омилени училници
4,500мкд
за деца
графички дизајн за деца
Почетничко
Предавања
48
Додај во омилени училници
16,500мкд
за деца
програмирање за деца
12 неделна училница со динамика на предавања и материјал адаптирани за деца
Почетничко
Предавања
48
Додај во омилени училници
16,500мкд
за млади
креативно пишување
Без разлика дали дали се пишува за реалноста или се креираат целосно нови универзуми, текстот е секогаш моќна алатка
Почетничко
Предавања
48
Додај во омилени училници
14,000мкд
за млади >
Бесплатна училница
Запознавање на учениците со различните видови права кои им се загарантирани и механизмите на нивна заштита
Предавања
Додај во омилени училници
Бесплатна училница
за млади
графички дизајн
Вештини потребни за креирање на софистициран графички дизајн: техники на цртање, основи на Photoshop и Illustrator, изработка на лого, техники на п...
Напредно
Предавања
48
Додај во омилени училници
16,500мкд
за млади
fullstack програмирање
Оваа училница ќе ги насочи учениците кон понатамошно усовршување во областа на девелопмент и веб дизајн
Напредно
Предавања
48
Додај во омилени училници
16,500мкд

Со кликање на копчето „Ок, важи“ или со продолжување на користење на веб-страната, се согласувате да зачуваме колачиња за да го подобриме Вашето корисничко искуство преку анализа на употребата на веб-страната, подобрување на навигацијата и прикажување на релевантна содржина. Вашите податоци се безбедни! За повеќе информации проверете на Политика за приватност & Политика за „колачиња