fbpx

за мали

за деца >
50 минути
3,000мкд
Училницата по филозофија има за цел да ги негува и развива детската вчудовиденост, љубопитноста, критичкото и творечко мислење и имагинацијата
Предавања
50 минути
Додај во омилени училници
3,000мкд
за деца >
60 минути
4,000мкд
Предавања
60 минути
Додај во омилени училници
4,000мкд
за деца >
5,000мкд
Откривање на актерската магија и развивање на детската имагинација
Предавања
Додај во омилени училници
5,000мкд
Запознавање со основите на астрономијата за деца
Предавања
Додај во омилени училници
4,500мкд

Со кликање на копчето „Ок, важи“ или со продолжување на користење на веб-страната, се согласувате да зачуваме колачиња за да го подобриме Вашето корисничко искуство преку анализа на употребата на веб-страната, подобрување на навигацијата и прикажување на релевантна содржина. Вашите податоци се безбедни! За повеќе информации проверете на Политика за приватност & Политика за „колачиња