fbpx

Училница

Училници

Од приказна до реалност.
Предавања
Додај во омилени училници
Members only
Училницата по филозофија има за цел да ги негува и развива детската вчудовиденост, љубопитноста, критичкото и творечко мислење и имагинацијата
Предавања
Додај во омилени училници
Members only
за деца >
Members only
Шкртањето, цртањето, сликањето и сите останати форми на визуелно изразување ги развиваат моторичките функции на детето. Преку држењето на четка, цр...
Додај во омилени училници
Members only
за деца >
Members only
Откривање на актерската магија и развивање на детската имагинација
Предавања
Додај во омилени училници
Members only
Запознавање со основите на астрономијата за деца
Предавања
Додај во омилени училници
Members only
за деца
графички дизајн за деца
Почетничко
Предавања
48
Додај во омилени училници
Members only
за деца
програмирање за деца
12 неделна училница со динамика на предавања и материјал адаптирани за деца
Почетничко
Предавања
48
Додај во омилени училници
Members only
за млади
креативно пишување
Без разлика дали дали се пишува за реалноста или се креираат целосно нови универзуми, текстот е секогаш моќна алатка
Почетничко
Предавања
48
Додај во омилени училници
Members only
Запознавање на учениците со различните видови права кои им се загарантирани и механизмите на нивна заштита
Предавања
Додај во омилени училници
Members only
за млади
графички дизајн
Вештини потребни за креирање на софистициран графички дизајн: техники на цртање, основи на Photoshop и Illustrator, изработка на лого, техники на п...
Напредно
Предавања
48
Додај во омилени училници
Members only
за млади
fullstack програмирање
Оваа училница ќе ги насочи учениците кон понатамошно усовршување во областа на девелопмент и веб дизајн
Напредно
Предавања
48
Додај во омилени училници
Members only

Со кликање на копчето „Ок, важи“ или со продолжување на користење на веб-страната, се согласувате да зачуваме колачиња за да го подобриме Вашето корисничко искуство преку анализа на употребата на веб-страната, подобрување на навигацијата и прикажување на релевантна содржина. Вашите податоци се безбедни! За повеќе информации проверете на Политика за приватност & Политика за „колачиња